Despre noi

Industria Meccanica Lombarda (IML) a fost fondată în 1947, în Italia, iar compania a debutat cu realizarea matriţelor şi mecanismelor pentru bibliorafturi. Ulterior, firma şi-a extins activitatea în domeniul producţiei de mecanisme cu inele şi accesorii metalice pentru papetarie și marochinarie. Începând cu anul 1980, pentru a răspunde cererii venite din partea clienţilor, a fost înfiinţată divizia pentru producţia de maşini de asamblare: mașini de cașerat, de montat inele și riveţi, biguire. Ȋn ultimii ani, apar mașinile pentru modelarea cutiilor, ca urmare a dezvoltării industriei ambalajelor. 

Companiei i s-a adăugat un department de design, care completează profesionalismul și diversitatea tehnică a utilajelor. 

Filiala din România a fost înfiinţată în 2003, pentru a deservi piaţa românească. Compania păstrează valorile firmei-mamă, cu birouri şi depozite proprii pentru a asigura stocuri şi a garanta o livrare rapidă clienţilor noştri.

O istorie de 60 de ani care nu se opreste aici!

Cu peste 60 de ani de activitate, I.M.L. este in ziua de azi unul dintre cei mai vechi si mai de incredere parteneri din industria sa.
 

Newsletter

 

Contact Rapid

 

Prezentare

 

Copyright © 2024 I.M.L. Toate drepturile rezervate